di 12 december 2017

Tijdstip:
 19:30  - 21:30

LIBERAAL CHRISTENDOM
Op dinsdag 12 december gaan we weer met elkaar in gesprek over een tweetal hoofdstukjes uit het Boek Liberaal Christendom. Vorig seizoen hebben we rond enkele hoofdstukken uit dit boek een paar boeiende gesprekken gehad. Deze keer staan we samen stil bij hoofdstuk 10. Tussen sleur en spel, over de liturgie en hoofdstuk 12. Neem, eet en drink, over het doen van religie. Het materiaal is digitaal beschikbaar en u kunt dat bij collega ds. T. Don opvragen via emailadres , zodat u dat ter voorbereiding kunt lezen. De avond wordt gehouden in een ruimte van de Lindtse Kerk en begint om 19.30 uur. Ds. T. Don en ondergetekende zullen meedoen in het gesprek en we nodigen iedereen uit, die mee wil praten.
ds. Eric Matser