meeluisteren meeluisteren

Kerk tv / kerkradio

Al weer een aantal maanden worden de diensten vanuit Develhof uitgezonden als kerk tv.
Dat betekend dat er beeld en geluid op de computer te zien en horen is.
Ook wordt nog steeds de kerkradio uitgezonden, dit is eigenlijk niet meer nodig omdat u, via de kerk tv zowel beeld als geluid kunt ontvangen.

Daarom is het voornemen om, zo mogelijk, per januari te stoppen met het uitzenden van de kerkradio en alleen door te gaan met kerk tv.

Echter uit de statistieken van kerkdienstgemist kunnen wij zien dat er nog steeds een aantal mensen zijn die de kerkradio beluisteren. Wij kunnen echter niet zien wie dat zijn. Daardoor is het voor ons niet mogelijk om deze mensen persoonlijk te benaderen.

Misschien is het probleem dat deze mensen niet weten hoe ze bij de uitzending van kerk tv moeten komen. Daarom hieronder een beschrijving hoe dit het meest eenvoudig is te doen.

Ga naar de site van Develhof www.develhof.nl

In de menubalk bovenaan gaat u naar "kerkdiensten" en het onderbalkje "meeluisteren of
terugluisteren". Als u hierop klikt krijgt u een volgend scherm.

Boven de kolom met opgenomen diensten ziet u, in rood, "kerkdienstgemist.nl"
als u hier op klikt krijgt u een ander scherm en ziet u een dik gedrukte regel
"Geref. kerk Zwijndrecht - Groote Lindt Develhof"

Links onder deze regel ziet u een luidsprekertje en een tv schermpje, klik nu op het tv schermpje.
Het beeld veranderd  en u kunt nu naar beneden scrollen en ziet daar weer een kolom met
opgenomen diensten.

Als u een dienst in deze kolom aanklikt dan komt de dienst, met beeld en geluid, op het scherm.

U kunt het beeld schermvullend vergroten en u kunt, indien gewenst, de opname downloaden.

Mocht dit onverhoopt toch niet lukken neemt u dan gerust contact op met
Ad Oostdijk, via e-mail : , of telefonisch : 078 -6100674

Kerkdiensten terugluisteren Kerkdiensten terugluisteren

De laatste 15 kerkdiensten vanuit de Develhof kunnen worden teruggeluisterd via onderstaande links.
Het rechstreeks meeluisteren van kerkdiensten kan alleen via kerkdienstgemist.nl