dienst 27 januari

Aanstaande zondag 27 januari hoopt mijn vrouw proponent A. Matser-Verhoeven voor te gaan. Zij zal preken over ‘de verzoekingen in de woestijn’. Zondag 13 januari hebben wij gehoord hoe Jezus gedoopt werd in de Jordaan, direct daarna wordt Hij door de Geest de woestijn in geleid. Daar werd Hij veertig dagen verzocht door de duivel. Hoe ging Jezus daarmee om? Zondag 3 februari hoop ik zelf weer voor te mogen gaan en met elkaar na te denken op het vervolg van Lucas 4, Jezus’ optreden in de synagoge te Nazareth. Zondag 10 februari hoopt ds. T. Don bij ons voor te gaan.

Kerkdiensten in de Develhof

Alle kerkdiensten in Develhof beginnen iedere zondag om 9:30. In de agenda kunt u zien welke dominee er voor gaat.
Na afloop van de kerkdienst kan er nog even worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor de kinderen is er limonade.
U bent van harte welkom!

Chreche
Voor de allerkleinsten is er kinderopvang gedurende de gehele duur van de kerkdienst in de creche.

Kindernevendienst
Voor kinderen van basisschoolleeftijd is er kindernevendienst. Dit betekent dat de kinderen in de kerk beginnen en eindigen maar ook een deel van de kerkdienst met elkaar doorbrengen. Tijdens de kindernevendienst wordt aandacht besteed aan een bijbelverhaal in diverse werkvormen.

Kerkauto
Mindervaliden kunnen een beroep doen op de 'kerkauto' om naar en van de kerk te komen. Neem daarvoor contact op met mevr. M. Kaijim- Larson via 078 – 6120244.

Kerkdiensten via Internet (meekijken/terugkijken)

Mensen die niet in staat zijn naar de kerk te komen kunnen gebruik maken van kerk-tv via internet.
Voor meer informatie over het kijken via kerkdienstgemist.nl kijk dan op deze pagina.
Voor vragen over het gebruik kunt u contact opnemen met dhr. A. Oostdijk via 078- 6100674 of

Wie preekt er?

In de agenda staat welke dominee er op de zondagen voorgaat.