» Kerkdiensten
Gereformeerde Kerk Zwijndrecht - Groote Lindt
kerkdienst 18 november

IN EN ROND DE DIENST ZONDAG 18 NOVEMBER

Aanstaande zondag 18 november hoopt ds. H.E. Faber van der Meulen bij ons voor te gaan. Een week later, zondag 25 november hoop ik zelf weer voor te mogen gaan. Dat is alweer de laatste zondag van het kerkelijk jaar, ook wel ‘eeuwigheidszondag’ genoemd. Tijdens deze dienst gedenken wij de gemeenteleden die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn. Diana Abspoel (hobo) en Carla Bos (harp) zullen weer hun muzikale medewerking verlenen. De eerste zondag van advent wordt verzorgd door ds. H.E. Faber van der Meulen. De tweede zondag van advent, 9 december, hopen we met elkaar Heilig Avondmaal te vieren. Deze dienst is afgelopen zondag voorbereid met de tieners en deze Avondmaalsdienst is speciaal afgestemd op kinderen en jongeren. Wij gebruiken zoals gebruikelijk onze Avondmaalsliturgie en ook zullen Diana en Carla weer hun muzikale medewerking verlenen. Alle (groot)ouders worden samen met hun kinderen van harte uitgenodigd om deze dienst bij te wonen en neem gerust vrienden of vriendinnen mee. Het belooft een mooie en leerzame dienst te worden.

Wie preekt er?

In de agenda staat wie er op de zondagen voorgaat.

Kerkdiensten in de Develhof

Alle kerkdiensten in de develhof beginnen iedere zondag om 9:30.

Voor kinderen van basisschoolleeftijd  is er kindernevendienst. Dat betekent dat de kinderen in de kerk beginnen en eindigen maar ook een deel van de kerkdienst met elkaar doorbrengen. Tijdens de kindernevendienst wordt aandacht besteed aan een bijbelverhaal in diverse werkvormen.

Voor de allerkleinsten is er kinderopvang gedurende de gehele duur van de kerkdienst in de creche.

Mindervaliden kunnen een beroep doen op de 'kerkauto' om naar en van de kerk te komen. Neem daarvoor contact op met mevr. M. Kaijim- Larson via 078 – 6120244.
Mensen die niet in staat zijn naar de kerk te komen kunnen gebruik maken van kerk-tv via internet. U kunt hier meekijken of terugkijken.
Neem daarvoor contact op met dhr. A. Oostdijk via 078- 6100674 of

Na afloop van de kerkdienst wordt er nog even nagepraat met koffie, thee en limonade voor de kinderen.

ds. H.E. Faber v.d. Meulen
datum en tijdstip 18-11-2018 om 9:30

Jona, zoals je hem nog niet kent
datum en tijdstip 20-11-2018 om 10:00