kerstbrood etc. kerstbrood etc.

KERSTBROOD EN KERSTKRANS
Ja, ja, dit jaar komen ze weer, vers gebakken overheerlijke kerstbroden en kerstkransen. Vergeet niet uw kerstbrood en of kerstkrans te bestellen. Er zijn intekenlijsten bij Cees de Baat in de jeugdruimte. De kerstbroden zijn weer overheerlijk met amandelspijs en zuidvruchten, verpakt in luxe doos. De prijs voor deze superkwaliteit en een gewicht van circa 1000 gram is € 9,-. Ook hebben we heerlijke kerstkransen bereid met roomboter en zuiver amandelspijs. De prijs voor deze kwaliteit is € 9,75. Vanaf vrijdag 15 december in de kerk verkrijgbaar.
Rien van Linschoten

 
wijnactie wijnactie

WIJN EN FRUITACTIE DEVELHOF
Voor de komende feestdagen verkopen we weer wijn en fruit. De wijn die we dit jaar verkopen zijn frans en italiaans. Onze actie duurt van zondag 19 november tot zondag 24 december. Na afloop van de dienst kunt u ons vinden in de jeugdruimte waar de bestellijsten klaarliggen en waar u op zondag 19 november de wijn kunt proeven. Ons fruit komt weer van de familie van Nes.
André, Willy, Cees

 
develhofsoos develhofsoos

DEVELHOFSOOS
Het Duitse stadje Hameln ligt in Nedersaksen en is bekend vanwege het verhaal over de rattenvanger. In Hameln weten ze precies waar het hemelrijk is.
Das Himmelreich? Als je ernaar vraagt wijzen ze de weg die je moet lopen, en warempel, je komt in een straat met leuke vakwerkhuizen. ‘Himmelreich’ staat er op het straatnaambordje. Het Hemelrijk. Aan de overkant van die straat is een ander bordje aan de gevel te zien, daar staat op Einfahrt freihalten! Inrit vrijhouden. Daar kan je best even bij stilstaan. Het hemelrijk….Inrit vrijhouden. In Jezus dagen werd die weg naar het rijk van God onbehoorlijk geblokkeerd. Door wie? Door goddelozen? Nee, door ‘vrome ’schriftgeleerden. Ze legden anderen lasten op die ze zelf niet eens konden dragen. Ze maakten het de mensen zo moeilijk mogelijk om tot het hemelrijk te komen. Maar dan komt Jezus. Hij doet de deur naar het hemelrijk wagenwijd open! ‘Komt allen tot mij die vermoeid en belast zijt, ik zal u rust geven!’ Jezus neemt voor ons dat loodzware kruis op zich en draagt het de wereld uit. Inrit vrijhouden. Weet u waar je ze de weg naar het hemelrijk kunnen vertellen? Overal waar de fluitmuziek van het evangelie te horen is. Laat niemand u wijsmaken dat de toegangsweg naar de hemel voor u is opgebroken. Wie op Jezus vertrouwt is nu al de hemelrijk. We hadden een fijne middag met elkaar. Na een mooi lied van Joh. de Heer zijn we huiswaarts gegaan. U bent weer van harte welkom, D.V. op dinsdag 10 oktober van 14.30-16.30 uur. De koffie staat klaar!
Ans van der Harst

 
Rondreis Israel Rondreis Israel

Rondreis Israël VAN MAANDAG 7 T/M WOENSDAG 16 mei 2018
Deze complete en unieke reis brengt u naar het noorden van het bijbelse land, Jeruzalem en naar de prachtige omgeving van de Dode Zee! De Bijbel gaat mee en zal dienen als reisgids. Naast de vele bekende plaatsen leren we ook de natuur en de kleurrijke bevolking van Israël kennen. We reizen vanuit het groene Galilea de poorten van Jeruzalem binnen en brengen een dag door in het imposante gebied van de Dode Zee. Een prachtige rondreis door het land van Melk en Honing!
Er is nog plaats! (Inmiddels 18 inschrijvingen).
Op maandag 9 oktober bent u van harte welkom op de informatieavond in een van de zalen in de Bethelkerk, aanvang 20.00 uur. Ook de deelnemers die zich al hebben opgegeven. De prijs van deze complete en geheel verzorgde reis zal ongeveer € 1.750,- per persoon bedragen op basis van een tweepersoonskamer, vol pension en een directe vlucht. Bent u geïnteresseerd in deze bijzondere reis? Kom dan naar de informatieavond of neem contact op met mij.
Leo Vroegindeweij 06 22 45 73 65 of 681 26 23, email: