Meekijken en terugkijken Meekijken en terugkijken

meekijken en –luisteren
Kerk tv
De diensten in de Develhof worden opgenomen en zijn als kerk tv via internet te bekijken.

Hoe kunt u de uitzendingen gemakkelijk bereiken.

Ga naar de site van Develhof www.develhof.nl en kies kerkdiensten en het submenu Meekijken of terugkijken. Daar klikt u op meekijken of terugkijken". U wordt dan doorgeschakeld naar de site www.kerkdienst gemist.nl.  U kunt nu, als er op dat moment een uitzending is, op het zwarte driehoekje klikken en de uitzending bekijken en beluisteren.
Wilt u een eerder opgenomen dienst bekijken en beluisteren dan gaat u naar beneden naar de kolom met opnames, u klikt op de opname van uw keuze en in het beeldscherm komt de gewenste uitzending. U klikt weer op het zwarte driehoekje om de opname af te spelen.
U kunt het beeld schermvullend vergroten.

De diensten zijn tot drie maanden na de dienst te bekijken.

U kunt er ook voor kiezen om de opname te downloaden, daarvoor klikt u op het tekstregeltje “download “. Ook dit kan tot drie maanden na de dienst.

Mocht het onverhoopt toch niet lukken neemt u dan gerust contact op met
Ad Oostdijk, via e-mail :  , of telefonisch : 078 -6100674